ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!

Είμαστε πολύ περήφανοι για τους μαθητές του μικρού μας σχολείου, τους δασκάλους τους και τους γονείς τους! Τα παιδιά μέσα σε μόλις λίγες μέρες συγκέντρωσαν από το χαρτζιλίκι τους 451.58 ευρώ, για να βοηθήσουν την Αναστασία να βρει την θεραπεία που χρειάζεται, ώστε να συνεχίσει να ζει ανέμελα και χαρούμενα!
Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν με γενναιοδωρία και οι δάσκαλοί τους, ενώ οι γονείς έβαλαν επιπλέον χρήματα στον ερανικό λογαριασμό που άνοιξε η οικογένεια της Αναστασίας στην Eurobank.
Εκτός όμως από την οικονομική βοήθεια που σύσσωμη η κοινότητα του σχολείου μας έσπευσε να προσφέρει, τα παιδιά προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα: σκέφτηκαν να δείξουν τη συμπαράστασή τους και την αγάπη τους στη μικρή τους φίλη, ζωγραφίζοντας για εκείνη τις πιο φωτεινές ζωγραφιές! Έτσι, οι μέρες της Αναστασίας στο Houston του Texas, όπου ήδη βρίσκεται με τους γονείς της για θεραπεία, θα γεμίσουν με χρώματα και ουράνια τόξα!
Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του Γαλλικού Σχολείου Θεσσαλονίκης σου εύχονται να γυρίσεις πίσω νικήτρια Αναστασία!
#AnastasiaTheStrongFairy
#SupportAnastasia
Για την Αναστασία – Καλαμάτα
Video credit: The Animonautes

https://www.facebook.com/gallikosxoleiothess/videos/414331286273847