Καλοκαιρινή Γαλλόφωνη κατασκήνωση – Ιούλιος 2021 – Αρμενιστής Χαλκιδικής

 

 

 

Καλοκαιρινή Γαλλόφωνη κατασκήνωση – Ιούλιος 2021 – Αρμενιστής Χαλκιδικής

Ξανά μαζί

Φέτος, και λόγω της υγειονομικής κρίσης που περνάμε, οι μαθητές δεν είχαν παρά μόνο λίγες ευκαρίες να μοιραστούν όμορφες στιγμές, αφιέρωσαν πολύ λίγο χρόνο στο παιχνίδι, στην ανταλλαγή γνώσεων, στον αθλητισμό, τα πολιτιστικά, τα καλλιτεχνικά και τις γλωσσικές δραστηριότητες.

Γιατί να μην ξανακερδίσουν τον χαμένο αυτό χρόνο; Γιατί να μην ζήσουν για λίγες μέρες αυτές τις πολύτιμες στιγμές που θα τους γεμίσουν χαρά, έχοντας επαφή με άλλους για κοινές δραστηριότητες;

Προτείνουμε στα παιδιά σας να συμμετάσχουν στην καλοκαιρινή μας κατασκήνωση «Ξανά μαζί» που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 10 Ιουλίου.

Ονειρεύεστε ένα φιλικό περιβάλλον, με πνεύμα άμιλλας, συλλογικές δημιουργίες και παραλίες της Χαλκιδικής;

Η συγκεκριμένη κατασκήνωση αφορά παιδιά ηλικίας από 7 έως 15 ετών (Β΄ δημοτικού – Γ΄Γυμνασίου) και θα λάβει χώρα στο κάμπινγκ Αρμενιστής της Χαλκιδικής.

Θα εποπτεύεται από έξι δασκάλους/εμψυχωτές του σχολείου-με την συνέργεια της διεύθυνσης. Πολλές δραστηριότητες προσφέρονται (αθλητικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές).

Θα είναι επίσης η ευκαρία για εξάσκηση στη γαλλική γλώσσα, σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από το σχολείο, και ως εκ τούτου θα εμπλουτιστούν οι γλωσσικές τους δεξιότητες καθόσο θα διασκεδάζουν σε έναν υπέροχο χώρο. 

Πρόγραμμα ημέρας

  • Ξύπνημα/πλύσιμο και πρωινό με όλη την ομάδα,
  • Εργαστήρια (3 διαφορετικά εργαστήρια προτείνονται: χορός, θέατρο, παντομίμα ….) με στόχο την προτοιμασία της βραδινής παράστασης την Παρασκευή,
  • Παραλία (κολύμβηση με επίβλεψη),
  • Μεσημεριανό γεύμα για όλη την ομάδα,
  • Ελεύθερος χρόνος σε δροσερό χώρο (προβολή ταινιών, ανάγνωση, παιχνίδια ..),
  • Παραλία (κολύμβηση με επίβλεψη ή άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες), βόλτα με ποδήλατο,
  • Βραδινό γεύμα με όλη την ομάδα,
  • Αγρυπνία

Εξοπλισμός

Το κάμπινγκ Αρμενιστής προσφέρει στα παιδιά το κατάλληλο περιβάλλον για κάθε δραστηριότητα και παιχνίδι κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Θα φιλοξενηθούν σε σκηνές Youth Hostel (8 παιδιά ανά σκηνή), η κάθε μία εξοπλισμένη με διπλά κρεβάτια, ερμάρια για τις αποσκευές/αντικείμενα, και ένα ψυγείο. Οι σκηνές αυτές βρίσκονται σε ειδικό χώρο που διατίθεται αποκλειστικά για τα παιδιά και την ομάδα των συνοδών.

Γεύματα

Όλα τα γεύματα από την Κυριακή 4 το βράδυ και μέχρι το πρωί του Σαββάτου 10 συμπεριλαμβάνονται στο κόστος της διαμονής.

Ασφάλεια & επίβλεψη

Η ομάδα επίβλεψης/συνοδών παρέχει ψυχαγωγία και επίβλεψη των παιδιών, μέρα και νύχτα, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής.
Το οικόπεδο του Αρμενιστή είναι ένας κλειστός και φυλασσόμενης εισόδου χώρος. Τα παιδιά δν έχουν τη δυνατότητα να εξέλθουν από αυτόν.
Το κολύμβι στην παραλία, θα γίνεται υπό την επίβλεψη των συνοδών/εμψυχωτών αλλά επίσης και παρουσία ενός ναυαγοσώστη.
Τέλος, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ένα ιατρικό κέντρο βρίσκεται κοντά στον χώρο, στο εσωτερικό του κάμπινγκ.

Κόστος

Η τιμή της διαμονής ανά παιδί είναι 390 ευρώ. Η τιμή καλύπτει όλες τις ακόλουθες υπηρεσίες: διαμονή, γεύματα, δραστηριότητες, επίβλεψη, ενοικίαση εξοπλισμού.

Η συγκεκριμένη τιμή δεν συμπεριλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς και ασφάλισης του κάθε παιδιού (τα παιδιά του Γαλλικού Σχολείου Θεσσαλονίκης καλύπτονται από την σχολική ασφάλιση).

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 82 12 31 (υποδοχή)
Εγγραφές: amotsios@ift.gr

Προσοχή, περιορισμένος αριθμός θέσεων

FOR ENGLISH VERSION CLICK HERE